• udakara1

Kata sandi Engel., Fokus winates ing Grosir elektronik suwene 11 taun lan duwe pengalaman 5 taun ing bisnis dagang. Aksesoris kalebu pangisi daya, kabel, headphone, lan baterai asli OEM, sumber siji tangan saka pabrik lan kita entuk bathi sithik ing Grosir. Kabeh katon asli, kualitas 1: 1 asli lan ora nate ngalami masalah saka wektu sing suwe. Pelanggan seneng kualitas ing umpan balik B2C lan B2B apik.
Kita mung njupuk produk standar dhuwur ing karton induk utawa paket ritel, sing padha karo standar pabrikan asli.

Maca liyane